O meni

Spoznajte Super tetko

Kužki so moja velika ljubezen že od otroštva in leta 2012 sem sklenila, da je čas, za spremembo v življenju. Združila sem svojo ljubezen in skrb do kužkov, s smislom za oblikovanje in tako je nastal pasji salon Super Tetka. Ne pravim, da nisem imela rada svoje prejšnje službe, seveda je bilo veliko stresa, a tudi veliko lepega, dala mi je ogromno znanja in širine, vendar bi rekla, da je bila tisto služba, delo s kužki pa je poklic, saj se za to delo čutim res poklicana.

 

 

supertetka

Uživam v svojem delu in v času, ki ga preživim s kužki. Vesela sem, ko gre iz salona zdrav in urejen kuža in ko vidim obraze zadovoljnih skrbnikov. Vesela sem, če lahko pomagam skrbnikom, jim razložim kako negovati kužka doma in presrečna, ko se kužki radi vračajo v salon in je njihov kožušček vedno lepši, bolj zdrav, sijoč in je nega prijeten dogodek. Rada si domišljam, da me imajo vsi kužki radi. Salon je prijeten kotiček, kjer se dobro počutim in želim si, da se tako počutijo tudi kužki in pa tudi njihovi skrbniki. Ne uporabljam sile ali privezovanja, ampak mirno besedo in vsakemu kužku namenim toliko časa, kot ga potrebuje. Trudim se vzpostaviti vez z vsakim kužkom, ga spoznati, saj je vsak kuža zgodbica zase in ko postane stranka mojega salona, postane tudi del moje zgodbe, moja družinica.

Zakaj ime Super Tetka? Psi se imajo pri meni super, pridejo domov super lepi, veseli, jaz pa sem cool tetka, h kateri se radi vračajo.

 

 

certifikati

Certifikati
Certifikati

Živali mi rade sledijo